Feestlocatie in Medemblik

MED Trattoria beschikt over een mooie ruimte en feestlocatie op de 1e verdieping voor vergaderingen, feesten en partijen. Deze unieke feestlocatie in Medemblik beschikt over een eigen bar en natuurlijk een prachtig uitzicht over de haven en het IJsselmeer. Ook beschikt de eerste verdieping over een eigen dakterras zodat bij mooi weer het feest zowel binnen als buiten is!

Tot de mogelijkheden behoort daardoor een gezellig feest met een barbecue op het dakterras of natuurlijk eerst dineren in het restaurant om vervolgens het feest boven te vervolgen! Voor grotere partijen is het uiteraard ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren (of delen hiervan), zodat jullie met je hele gezelschap kunnen genieten van ons gehele restaurant.

Groepsreserveringen in het restaurant zijn overigens ook altijd mogelijk.

Dus of het nu gaat om een bedrijfsfeest of verjaardag, MED Trattoria biedt een sfeervolle feestlocatie.

Daarnaast bent u ook bij ons aan het goede adres voor catering op locatie, want naast het restaurant in Medemblik hebben wij een zusterbedrijf Noord Holland Catering, voor meer informatie bekijk de website https://nh-catering.nl/ of neem contact op via info@nh-catering.nl.

 

BeFunky Collage Terras Ibiza Vintage

 

Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 - 2 9999 02
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl