FEESTEN

Bekijk ons foodbook op groot scherm voor nog betere kwaliteit!
Vragen over prijzen en beschikbaarheid neem gerust contact met ons op!

MED Trattoria dé locatie voor jullie feest, diner of bijeenkomst!

MED Trattoria beschikt over een mooie ruimte en feestlocatie op de 1e verdieping voor vergaderingen, feesten en partijen. Deze unieke feestlocatie in Medemblik beschikt over een eigen bar en natuurlijk een prachtig uitzicht over de haven en het IJsselmeer. Ook beschikt de eerste verdieping over een eigen dakterras zodat bij mooi weer het feest zowel binnen als buiten is!

Tot de mogelijkheden behoort daardoor een gezellig feest met een barbecue op het dakterras of natuurlijk eerst dineren in het restaurant om vervolgens het feest boven te vervolgen! Voor grotere partijen is het uiteraard ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren (of delen hiervan), zodat jullie met je hele gezelschap kunnen genieten van ons gehele restaurant.

Groepsreserveringen in het restaurant zijn overigens ook altijd mogelijk. 

Dus of het nu gaat om een bedrijfsfeest of verjaardag, MED Trattoria biedt een sfeervolle feestlocatie in Medemblik!

Daarnaast bent u ook bij ons aan het goede adres voor catering op locatie, want naast het restaurant in Medemblik hebben wij een zusterbedrijf NH Catering & Events! Voor meer informatie bekijk de website https://nh-catering.nl/ of neem contact op via info@nh-catering.nl.

 

Rondvaart op de Amsterdamse grachten?

Op zoek naar het gevoel van luxe op het water? Naast het restaurant in de haven van Medemblik kunnen wij u ook een exclusieve rondvaart experience voor uw gezelschap geheel op maat aanbieden op de Amsterdamse grachten. Canal Cruises Booking laat u tijdens een lunch, diner, borrel of maatwerk event de grachten van Amsterdam zien vanaf de mooiste kant, namelijk het water. Wij zorgen ervoor dat uw gasten genieten van de mooie uitzichten en van een heerlijke culinaire verrassing. Niets is te gek als het gaat om een exclusieve rondvaart.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Canal Cruises Booking, klik dan hier! Of neem contact op via 088 299 9920 of mail naar info@canalcruises-booking.com.

Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 299 9902
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl