KERST BIJ MED TRATTORIA

VIER KERST IN ITALIAANSE SFEREN BIJ MED TRATTORIA

Vier dit jaar gezellig met de familie kerst bij MED Trattoria op 1ste kerstdag! Heerlijk genieten van een Italiaanse brunch of Diner op eerste kerstdag. Een tafel vol lekkers, ontspannen en gezellig Italiaans. Aan tafel serveren wij een heerlijk 6-gangen brunch of een uitgebreid 5-gangen diner inclusief drankjes met heerlijke Italiaanse gerechtjes  en zorgen dat jullie heerlijk ongedwongen kunnen genieten!

Reserveren? Dat kan via info@med-trattoria.nl, graag ontvangen we hierbij ook eventuele dieetwensen en voor het diner de keuze voor het hoofdgerecht.
Reserveer hier!

 

Brunch

Aan tafel serveren wij een heerlijk 6-gangen brunch inclusief drankjes met heerlijke Italiaanse gerechtjes voor de brunch en zorgen dat jullie heerlijk ongedwongen kunnen genieten! Heerlijke middag inclusief heerlijk glas prosecco bij ontvangst, gezellige shared 6 gangen brunch aan tafel, en alle drankjes gedurende de middag (keuze uit bier, fris, wijn, koffie en thee).

Aanvang brunch 11.00 uur, start brunch 11.45 uur.

Reserveren? Kan per mail via info@med-trattoria.nl, graag ontvangen we hierbij ook eventuele dieetwensen en voor het diner de keuze voor het hoofdgerecht. 

Reserveer hier!

Diner

Heerlijk genieten van een Italiaans diner op eerste kerstdag. In onze gezellige kerst atmosfeer serveren wij een heerlijk 5-gangen diner inclusief Prosecco ontvangst met hapjes en alle drankjes. Écht even genieten zoals het hoort met kerst, wij verzorgen een heerlijk diner en zetten de tafel vol met allemaal lekkers om te delen het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten deze avond! Reserveer dan ook snel jullie tafel, want vol is helaas echt vol. Graag ontvangen we bij de reservering de keuze voor het hoofdgerecht.

Compleet verzorgde avond inclusief heerlijk glas prosecco en hapjes bij ontvangst, heerlijk 5-gangen diner aan tafel geserveerd met voor ieder wat wils (keuze hoofdgerecht bij reservering), en alle drankjes gedurende de gehele avond (keuze uit bier, fris, wijn, koffie en thee).

Aanvang diner 19.00 uur, start diner 19.45 uur.

Reserveren? Via kan per mail via info@med-trattoria.nl of via het reserveringsformulier graag ontvangen we hierbij ook eventuele dieetwensen en voor het diner de keuze voor het hoofdgerecht.

Kerstbrochure

Ook opzoek naar leuke kerstcadeaus voor het team of gewoon om weg te geven tijdens kerst of in de maand december. Bekijk ook onze kerst mogelijkheden in onze brochure!

Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 299 9902
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl