MED aan Boord

SPECIAAL VOOR ONZE LIGPLAATSHOUDERS! Vanaf dit weekend (paasweekend) lanceren wij iets heel bijzonders, namelijk jullie eigen restaurant aan boord van jullie boot! Liggen jullie met de boot in het Regatta center dan hebben wij iets unieks. Wij verzorgen jullie geheel zoals in een restaurant, met borden, bestek, kaarsjes, bloemetjes, service aan de boot, wijnen indien gewenst. Een complete avond uit bij jullie aan boord!

Reserveer jullie ‘tafel’ ’s middags voor 15.00 uur op Vrijdag, Zaterdag en Zondag en vermeld jullie keuze voor het menu. Wij zorgen dat het op de afgesproken tijd bij jullie aan de steiger geleverd word en jullie avond uit kan beginnen. Tussendoor geven jullie ons een belletje als je klaar bent voor de volgende gang en verder hoef je nergens aan te denken dat doen wij voor jullie! Wij leveren het menu compleet met alles erop en eraan! Wij nemen alle spullen weer voor jullie mee en zo genieten jullie van een zorgeloze avond uit!

*Uiteraard komen we niet geheel bij jullie aan boord en vragen wij jullie de gerechten en aankleding aan te nemen van ons buiten. Wij zullen ten alle tijden mondkapjes dragen om u en onszelf te beschermen. Vraag onze medewerkers naar meer info over onze corona proof service! 

Reserveer dus jullie ‘tafel’ via info@med-trattoria.nl of 088-2999902 met jullie menu keuze, eventueel wijn keuze en jullie ‘adres’ (box nummer, steiger en bootnaam). Wij nemen reserveringen aan tot 15.00 ’s middags voor dezelfde avond. Ons Havenrestaurant is geopend elke vrijdag, zaterdag en zondag en natuurlijk Paasmaandag (2e paasdag).

Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 - 2 9999 02
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl