Wanneer gaan wij open?

Met veel plezier ontvangen wij u binnenkort in ons nieuwe restaurant “MED Trattoria”.  Om dit te realiseren zijn wij druk bezig met enkele aanpassingen & voorbereidingen en zijn wij tot woensdag 14 mei gesloten.

Van 14 mei t/m 25 mei is het terras open tijdens de Delta Lloyd Regatta (voor uitgebreide informatie ten aanzien van onze openingstijden klik hier).

Vrijdag 6 juni zijn wij geopend als Italiaans restaurant “MED Trattoria” met een nieuwe menukaart!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

 

 

 

 

Over

Een trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en eerlijke, verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of een echte Italiaanse espresso. Naast ons sfeervolle restaurant beschikken wij over een prachtig terras; in het zonnetje zitten met een frisdroge geurende naar appel en peer glas wijn, de geur van verse pasta, en Italiaans brood geven je het ultieme vakantiegevoel!! Buiten het terras en restaurant beschikken wij over meerdere besloten ruimtes, op de 1e verdieping een zaal met een eigen bar, dakterras en weer een prachtig uitzicht waardoor het ideaal is voor een feest of bijeenkomst. Tevens beschikken wij over meerde vergaderruimtes.

Geplaatst in Uncategorized
Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 - 2 9999 02
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl