Nieuwe concept vanaf vrijdag 6 juni!

De laatste voorbereidingen zijn ingegaan en vanaf vrijdag 6 juni zijn wij geopend als MED Trattoria!

Een trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en eerlijke, verse Italiaanse gerechten en dit is dan ook onze kaart!

Op het terras waan je je even op vakantie en ook een diner in onze serre is door de nieuwe kaart en het uitzicht absoluut een bezoek waard.

Wij hopen u dan ook binnenkort te mogen begroeten bij MED Trattoria!

Over

Een trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en eerlijke, verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of een echte Italiaanse espresso. Naast ons sfeervolle restaurant beschikken wij over een prachtig terras; in het zonnetje zitten met een frisdroge geurende naar appel en peer glas wijn, de geur van verse pasta, en Italiaans brood geven je het ultieme vakantiegevoel!! Buiten het terras en restaurant beschikken wij over meerdere besloten ruimtes, op de 1e verdieping een zaal met een eigen bar, dakterras en weer een prachtig uitzicht waardoor het ideaal is voor een feest of bijeenkomst. Tevens beschikken wij over meerde vergaderruimtes.

Geplaatst in Uncategorized
Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 - 2 9999 02
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl