Over MED

 

Over MED

MED Trattoria, hét Italiaanse Restaurant van Medemblik en omstreken

Een trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en [h]eerlijke, verse Italiaanse gerechten.

MED Trattoria is hèt Italiaanse restaurant in Medemblik en omstreken, gelegen in het Regatta Center van Medemblik. Met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer, en de haven voor de deur is er altijd een gezellige drukte.

Het interieur is eigentijds en warm, met als centraal middelpunt de comfortabele bar en keuken, waar de heerlijke geuren al je zintuigen prikkelen, wat het welkome gevoel versterkt op deze bijzonder prettige plek. Naast een sfeervol restaurant is ook het buitenterras in de haven bij uitstek geschikt om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje in de zon!

Buiten het terras en restaurant, beschikken wij over meerdere besloten ruimtes. Op de 1e verdieping een zaal met een eigen bar, een ruim dakterras met hetzelfde prachtige uitzicht waardoor het bij uitstek een ideale locatie is voor een feest of bijeenkomst. Tevens beschikken wij over meerdere vergaderruimtes. Vraag gerust naar al onze mogelijkheden.

Wij hopen u de komende binnenkort te mogen verwelkomen bij MED Trattoria!

John J.P. Karssen| Chef-kok

John 2Vanaf jongs af aan wist John het al, ik wil ”kok worden”. En altijd had hij op culinair gebied één grote passie “de Italiaanse keuken”.Toen wij in 2014 MED Trattoria overnamen, hadden we als culinair adviseur de bekende  Italiaanse chef “Giovanni Grillo”. Het klikte al direct tussen John en Giovanni, John is bij Giovanni dan ook in de leer geweest tot zijn overlijden, om de smaken, manier van denken over de Italiaanse keuken eigen te maken. In dit leerproces was dan ook een gevleugelde uitspraak van Gio “Johnnie je moet het voelen”! Toen in 2015 de functie van chef-kok vrij kwam, was John er klaar voor om deze functie in te vullen.

 

John_1

2e prijs Lekkerste Broodje van Nederland voor MED Trattoria

Na de winst van de titel ‘het Lekkerste Broodje’ vorig jaar, was het aan Chef-kok John het moment om zijn titel te verdedigen.

Met zijn broodje ‘Ciabatta MED Pastrami’ heeft John Karssen, na een spannende wedstrijd, de mooie 2e prijs gewonnen! En kan MED Trattoria dit jaar weer een winnend broodje op de kaart zetten!

Het nieuwe broodje is een heerlijke zuur desem ciabatta, met een pesto van venkel, een koolsalade van rode, witte en groene kool, huis gerookte en gepekelde pastrami, kalfssukade en gefrituurde groene tomaat.

U bent natuurlijk van harte welkom om het broodje bij ons te komen proeven!

Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 - 2 9999 02
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl