Reserveren

Lieve gasten,

 
Vanaf 1 juni mogen wij jullie weer ontvangen en daar zijn we uiteraard heel blij mee! En natuurlijk houden ook wij ons aan de 1,5 meter regel, zowel binnen als op het terras!
 

Wij mogen echter maar een beperkt aantal gasten ontvangen, en binnen mag dit alleen op reservering, zoals beschreven door de overheid. Mocht je verkouden zijn of heb je griep klachten of mensen in jullie huishouden, dan mogen we je helaas niet verwelkomen. Verder is reserveren verplicht tot maximaal vier personen per tafel, bij meer moeten ze aantoonbaar tot dezelfde huishouden behoren.

 
Reserveren voor het terras is ’s avonds mogelijk met dezelfde regels, bij mooi weer natuurlijk, echter wel met een beperkt aantal zitplaatsen, en zonder de mogelijkheid als het fris wordt om naar binnen te gaan. Overdag hoef je tot 17:00 uur niet te reserveren voor het terras
 
Voor het reserveren hebben 2 dinnershifts:
17:00-19:00 uur
19:30-22:00 uur
Wij zijn geopend van Woensdag t’m zondag.
 
Allemaal ongezellige regels, maar we gaan jullie ter plekke, zoals vanouds, maar met inachtneming van het corona-protocol, weer een mooie culinaire beleving bezorgen bij MED Trattoria!
 
Tot die tijd, blijf gezond!
 
PS : tot die tijd blijven we “gewoon” nog onze culinaire week menu’s verkopen en bezorgen!
Klik hier voor onze algemene corona maatregelen Corona maatregelen algemeen
Klik hier voor onze corona maatregelen in het restaurant Corona maatregelen restaurant

Reserveren


17.0019.30
JaNee

Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 - 2 9999 02
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl