TROUWEN

Tip; bekijk ons trouwboek op groot scherm voor nog mooiere beelden!

MED Trattoria dé plek voor jullie huwelijk; van een intiem diner vanaf 5 personen tot aan een knalfeest voor maximaal 750 gasten feest het kan allemaal bij MED. Daarnaast kunnen wij niet alleen jullie feest, diner en receptie verzorgen maar kan je ook nog is bij ons trouwen; dus ook de ceremonie kan bij ons plaats vinden, romantisch uitkijkend over het IJsselmeer! Dé ideale plek voor jullie huwelijk dus!

Iedereen wil natuurlijk een perfecte bruiloft. Onvergetelijk, volmaakt, uniek en succesvol! Jullie huwelijk moet de mooiste dag van jullie leven worden. Maar hoe krijg je zo iets voor elkaar? En waar moet je beginnen? Er spookt van alles door je hoofd; de uitnodigingen, de bloemen, de locatie, de fotograaf, de catering. “Hebben we aan alles gedacht en is het goed geregeld?”. Ik neem graag deze uit jullie handen!

Wie zijn wij?
Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om ons voor te stellen, als team MED Weddings, en onze taak als weddingplanner is het tot stand laten komen van jullie droomhuwelijk en te denken aan de dingen waar jullie niet aan hebben gedacht. Een bruiloft is als een maatkostuum; iedere bruiloft moet tot in de kleinste details worden besproken en zorgen dat alles goed past.

Hebben jullie huwelijksplannen? Dan maken wij graag een afspraak om al jullie persoonlijke wensen eens rustig door te spreken. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. Daarnaast maken wij graag een passend voorstel naar aanleiding van jullie wensen. Deze is natuurlijk geheel bespreekbaar en aan te passen tot dat het volledig naar wens is gemaakt, in de voorbereidingsperiode kan alles veranderd worden.

Tot in de kleinste details kunnen wij de dag verzorgen en creëren zo een unieke dag voor jullie als bruidspaar. Samen met jullie zorgen wij voor een onvergetelijke dag voor jullie zelf en jullie gasten, en zetten dromen om in werkelijkheid.

We kijken er naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie huwelijk? Stuur ons een mail via info@med-trattoria.nl tav. weddingplanner of bel ons via 088-2999902

Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 299 9902
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl