Relaxt vergaderen bij MED Trattoria!

Open ons foodbook op groot scherm voor beter kwaliteit! Op pagina 19 vinden jullie onze vergaderarrangementen!
Voor prijzen en beschikbaarheid mail of bel ons gerust!

Vergaderen bij MED Trattoria

MED Trattoria ligt in het oude stadje Medemblik, direct aan het IJsselmeer waar zich een groot parkeerterrein bevindt aan de voordeur. De ruimtes die wij beschikbaar stellen zijn voor groepen van 4 tot 100 personen en is uitermate geschikt voor een vergadering, workshops, cursus, training, presentatie of expositie. Tijdens deze evenementen kunnen wij audiovisuele middelen inzetten en catering conform uw wensen verzorgen.

Met uitzicht over het IJsselmeer geniet u van een unieke ervaring. Formeel wordt informeel en stress verandert in relaxen. In deze ongedwongen sfeer worden innovatie en creatieve ideeën in beweging gezet voor een ingrijpende vergaderingen, brainstorm vergadering of gewoon een inspirerend bedrijfsuitje. De natuurlijke sfeer en vrije ruimte maakt onze locatie uniek!

Zo zijn er nog veel meer ideeën te bedenken om een vergadering, evenement of bedrijfsuitje te doen slagen waar nog lang over wordt nagepraat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor u een voorstel op maat.

Bereikbaarheid

Google Maps

Vanaf de A7 neemt u afslag 11 Medemblik en volgt u de borden Kasteel Radboud. Daar vindt u MED Trattoria in het Regatta Centrum Medemblik aan het IJsselmeer. Voor onze deur hebben wij een gratis parkeerplaats met plaats voor meer dan 200 auto’s, parkeren is dan ook geen enkel probleem bij ons voor de deur!

 

Tevens kunnen wij catering voor u verzorgen op een locatie naar keuze. Kijk hiervoor op de website van ons zusterbedrijf; NH Catering & Events.

Contactgegevens
MED Trattoria
Vooroever 2
1671 SG Medemblik

T 088 299 9902
E info@med-trattoria.nl
I www.med-trattoria.nl